Kantar Fish&Grill – Pripremite se za gastronomsku avanturuU petak, 12. juna, na zemunskoj pijaci, u zdanju obnovljenog Žitnog kantara, otvoreni su Tropic ribarnica i restoran „Kantar“, čime je kreirana jedinstvena ponuda u kojoj se objedinjuje sveži asortiman i mogućnost naručivanja i uživanja u ribljim specijalitetima koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Od sada vas u svakom trenutku, u Tropic ribarnici očekuje najveća ponuda besprekorno sveže rečne i morske ribe, koju uzgajamo u našim ribnjacima ili je dobijamo odmah nakon izlova, nekoliko puta nedeljno. Sve ljubitelje dobrih zalogaja, posebno će obradovati to što za njih ribu pečemo na roštilju, ali i garantujemo bogatu ponudu jela u kojoj će svako pronaći nešto za sebe. Naši riblji specijaliteti, obrok salate, vegetarijanski obroci i ukusni sendviči nesumnjivo će ispuniti očekivanja svih koji brinu o zdravoj i balansiranoj ishrani i učiniti restoran „Kantar“ posebnim mestom koje garantuje neodoljivo gastronomsko iskustvo.

Posetite nas na zemunskoj pijaci, i naše ljubazno osoblje će vam rado pomoći da donesete pravu odluku, odaberete upravo onu ribu koja će se savršeno slagati sa vašim planovima, ili naručite i probate nešto sasvim drugačije. A da sve  bude još bolje, od 1. jula ćete specijalitete iz „Kantar“ restorana moći da naručite i putem našeg sajta, nakon čega ćemo ih dostavljati pravo na vašu adresu.

Dobro došli!